Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Информационни дни за представяне на Единни указания за кандидатстване с концепции за Интегрирани териториални инвестиции

Експерти от Изпълнителна агенция „Програма за образование“ ще вземат участие в информационните дни за представяне на Единни указания за кандидатстване с концепции за Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ), организирани от УО на Програма "Развитие на регионите" 2021-2027 г. Събитията са насочени към заинтересованите страни, които планират подготовка на концепции за ИТИ, Областните информационни центрове, Регионалните съвети за развитие и др.

Информационните дни ще се проведат онлайн чрез системата Webex при следния график:

13 юли 2023 г. - Северозападен и Северен централен регион. Регистрационна форма за участие можете да намерите на следния линк.

18 юли 2023 г. - Североизточен регион. Регистрационна форма за участие можете да намерите на следния линк.

26 юли 2023 г. - Южен централен и Югозападен регион. Регистрационна форма за участие можете да намерите на следния линк.

Крайният срок за попълване на регистрационните форми за участие е 11 юли 2023 г.

Информационните дни са с начален час от 14:00 ч., като регистрацията за тях ще започне от 13:30 ч.

На 21 юли 2023 г. в град Бургас, комплекс „Флора“, Морска градина, ж.к. Лазур 881, ще се проведе присъствено събитие за Югоизточния регион. Регистрацията на участниците започва в 9,00 ч., а официалното начало е от 9,30 ч. Регистрационна форма за участие можете да намерите на следния линк.

Крайният срок за попълване на регистрационната форма за участие е до 14 юли 2023 г.

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.