Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Успешно стартира информационната кампания за представяне на трите нови процедури по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“

В Пловдив  успешно стартира информационната кампания на Управляващия орган на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ за представяне на трите нови процедури „Изграждане и развитие на центрове за върхови постижения“,  „Изграждане и развитие на центрове за компетентност“ и  "Подкрепа за развитието на докторанти, пост докторанти, специализанти и млади учени - фаза 1“. Бюджетът на трите схеми е 356 млн. лв.

Процедурите бяха представени от главният директор на дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми“ Иван Модев, зам.-главните директори Цветана Герджикова и Антония Доросиева и експерти.  

Информационни дни ще се проведат и в градовете Бургас, Варна, Русе, Плевен и Велико Търново, а кампанията ще завърши на 30 септември в София.

Снимки

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.