Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

ИАПО ще проведе уебинар за училища крайни получатели по процедура BG-RRP-1.015 „Училищна СТЕМ среда“

Изпълнителна агенция „Програма за образование“ (ИАПО) в качеството си на Структура за наблюдение и докладване по инвестиция C1.I1 “Центрове за НТИМ и иновации в образованието“ (STEM центрове) ще проведе онлайн обучение на училища директни крайни получатели на средства от Националния план за възстановяване и устойчивост по процедура BG-RRP-1.015 „Училищна СТЕМ среда“. Уебинарът ще бъде насочен към законосъобразното провеждане на процедури за избор на изпълнител съгласно Закона за обществените поръчки (ЗОП) и най-често допусканите грешки при възлагане на обществени поръчки.

Обучението ще се проведе на 30 май 2024 г. (четвъртък), от 10:00 до 12:00 часа, в платформата Microsoft Teams.

Желаещите ще могат да се присъединят към уебинара на следния линк

Крайните получатели могат за задават предварително своите въпроси на електронен адрес [email protected]. Въпросите ще бъдат обсъдени по време на уебинара. Обучението ще бъде записано и качено на интернет страницата на Изпълнителна агенция „Програма за образование“ (ИАПО), на адрес: https://sf.mon.bg/.

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.