Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Покана за годишно публично събитие „Постижения и перспективи“

Изпълнителна агенция „Програма за образование“ ще посрещне Деня на народните будители като Управляващ орган на две действащи програми, финансирани със средства от ЕС: „Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. и Програма „Образование“ 2021-2027 г.

По този повод на 1 ноември 2022 г. изпълнителната агенция организира годишно публично събитие, което съчетава представяне на участници и резултати от проекти, получили подкрепа по „Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г., както и на одобрената през месец август 2022 г. Програма „Образование“ 2021-2027 г. с първите две планирани операции.

Събитието ще бъде проведено в София (хотел „ИнтерКонтинентал“) с начало в 10:30 ч. на 01.11.2022 г. и е отворено за всички, които желаят да научат повече за двете програми. За участие се изисква предварителна регистрация, която може да бъде направена тук.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства от Европейския социален фонд по приоритетна ос „Техническа помощ“ на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“