Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Приключиха информационните дни за набиране на проектопредложения по четири програми в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

В периода 6 август – 24 август 2007 г. дирекция “Структурни фондове и международни образователни програми” проведе информационни дни за набиране на проектопредложения по четирите програми в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, за които отговаря Министерство на образованието и науката.

Три екипа, съставени от служители на дирекцията, посетиха в посочения период следните градове: Видин, Русе, Варна, Стара Загора и Бургас. В София се състояха четири срещи – с представители на училищата и с представители на висшите училища и научните институти.

Беше отчетен сериозен интерес във всички градове – общият брой на участниците беше над 1000, като най-често срещаните въпроси бяха свързани с документите за кандидатстване.
Като приложени файлове можете да намерите част от презентациите, представени от служителите на дирекция “Структурни фондове и международни образователни програми”.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.