Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ беше представена по време на Третата национална среща на експертите по образование от общините

Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. (ОП НОИР) беше представена по време на Третата национална среща на експертите по образование от общините, която се състоя от 10 до 12 февруари в Правец.

В презентацията си, г-жа Цветана Герджикова, заместник главен директор на Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми”, Управляващ орган на ОП НОИР запозна присъстващите с предстоящите процедури, по които общините са допустим бенефициент.

Г-жа Герджикова подчерта възможностите на оперативната програма за осигуряване на равен достъп до качествено образование, превенция на преждевременно напускане на училище и интеграция на деца и ученици от уязвими групи.

Третата национална среща на експертите по образование от общините се организира от Националното сдружение на общините с участието на ресорни заместник-кметове, председатели и членове на  комисиите по образование в общинските съвети и общински експерти  в сектор „Образование”.

Снимки

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.