Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

ВАЖНО! На вниманието на бенефициентите по процедура BG051PO001-4.1.05 „Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства” (трета сесия)

С Решение № 801-1 от 28.02.2013 г. министърът на образованието, младежта и науката одобри оценителния доклад по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-4.1.05 „Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства” (трета сесия). Поради изчерпване на финансовия ресурс по схемата, Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми“ може да стартира процедура по сключване на договори, след освобождаване на финансов ресурс в рамките на приоритетна ос 4 на ОП РЧР или при реализирани спестявания след верификация на извършени разходи по бюджети на вече изпълняващи се проекти по тази приоритетна ос. При наличие на финансов ресурс, кандидатите, чиито проектни предложения са одобрени за финансиране съгласно решение № 801-1/28.02.2013 г. на ръководителя на договарящия орган, ще бъдат поканени да сключват договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.