Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Публична дискусия по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

Публична дискусия "Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” - актуално, акценти, възможности" ще се проведе на 18.03.2009 г. (сряда) в София. Дискусията е организирана от Министерството на труда и социалната политика и е част от поредицата събития, организирани по инициатива на заместник министър-председателя по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева за представяне и обсъждане на оперативните програми, финансирани със средства от Европейския съюз. Дискусията ще се проведе в зала Опал на хотел Дедеман Принцес и ще продължи от 11 до 13 ч.

Програмата на публичната дискусия е с фокус върху стартирането на операциите по ОП „Развитие на човешките ресурси” през настоящата година, както и представяне на наръчниците за най-често допусканите грешки при разработване на проектопредложения по оперативната програма. Участие ще вземат заместник-министър председателят инж. д-р Меглена Плугчиева, министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова и зам.-министър Димитър Димитров.

Изпълнението на ОП „Развитие на човешките ресурси”, индикативната годишна работна програма за 2009 г. и наръчниците за най-често допусканите грешки ще презентират представители на Управляващия орган и на Междинните звена на програмата – Агенция по заетостта, Министерство на образованието и науката и Агенцията за социално подпомагане. За участие са поканени представители на неправителствения сектор, социално-икономическите партньори, медиите и потенциални бенефициенти.

Дискусията е отворена за участие на всички заинтересовани. Предварителни въпроси можете да изпращате на e-mail: [email protected]. Заедно със стартиращите и текущите за 2009 г. конкурси за финансиране, тема за коментар ще бъдат и най-често допусканите грешки в проектите, подавани досега по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.