Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Стартира информационна кампания за представяне на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж 2014 – 2020 г.”

Министерство на образованието и науката, съвместно с Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) и мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България стартира информационна кампания за представяне на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж 2014 – 2020 г.”.

Девет областни центъра в страната ще организират и подпомогнат информационните събития като част от партньорството между мрежата и образователното министерство. Русе, Стара Загора, Плевен, Пловдив, Благоевград, Габрово, Шумен, Варна и Бургас ще бъдат домакини на съвместната инициатива.

Основната цел е да бъде популяризирана Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, която ще се изпълнява за първи път в България през програмния период 2014-2020 г. Лектори на събитията ще бъдат представители на Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми“ на МОН.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.