Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Изменен е срокът за кандидатстване по процедура BG16RFPR002-1.014 „Устойчиво развитие на Центрове за върхови постижения и Центрове за компетентност, в т.ч. и на конкретни инфраструктури или техни обединения от НПКНИ“ по ПНИИДИТ

Със Заповед на Изпълнителните директор на Изпълнителна агенция „Програма за образование“, в качеството му на овластен за ръководител на Управляващия орган по приоритет 1, приоритетни направления 1 и 2 на Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“ 2021-2027 (ПНИИДИТ) със Заповед № РД-02-16-1337/22.06.2023 г. на министъра на иновациите и растежа, е изменен срокът за кандидатстване по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFPR002-1.014 „Устойчиво развитие на Центрове за върхови постижения и Центрове за компетентност, в т.ч. и на конкретни инфраструктури или техни обединения от НПКНИ“ в рамките на приоритетно направление 1 „Устойчиво развитие на националния капацитет за научни изследвания и иновации” по Приоритет 1 „Устойчиво развитие на българската научноизследователска и иновационна екосистема” на ПНИИДИТ.

Новият краен срок за подаване на проектни предложения, подписани с КЕП през системата ИСУН, е 17.01.2025 г., 17.30 часа. Изменените Насоки за кандидатстване са публикувани на следните интернет адреси: https://eumis2020.government.bg/, http://opnoir.bg,  https://www.mig.government.bg, https://www.eufunds.bg

Конкретните бенефициенти могат да искат разяснения във връзка с Насоките в срок до три седмици преди изтичането на срока за кандидатстване. Допълнителни въпроси по Насоките за кандидатстване се задават в писмена форма чрез ИСУН (https://eumis2020.government.bg), модул „Разяснения по процедурата“.

Разясненията се дават по отношение на Условията за кандидатстване, не съдържат становище относно качеството на проектните предложения и са задължителни за кандидатите. Разясненията се съобщават на всички заинтересовани лица, като се публикуват в ИСУН заедно с Условията за кандидатстване в процедурата чрез директно предоставяне и на интернет адреси: http://opnoir.bg, в секция „Процедури/Въпроси и отговори“ и в ИСУН: https://eumis2020.government.bg (към документите по процедурата) в 10-дневен срок от получаване на искането, но не по късно от две седмици преди изтичането на срока за кандидатстване.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

Интерактивна карта НПВУ

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.