Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Отворен е трети срок за кандидатстване по процедура BG05SFPR001-1.004 „Утвърждаване на интеркултурното образование чрез култура, наука и спорт“

Управляващият орган на Програма „Образование“ 2021-2027 г. (ПО) отвори трети срок за кандидатстване по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез подбор на проектни предложения BG05SFPR001-1.004 „Утвърждаване на интеркултурното образование чрез култура, наука и спорт“ в рамките на Приоритет 1 „Приобщаващо образование и образователна интеграция“ на програмата.

Кандидатите по процедурата – училища, детски градини, общини, неправителствени организации могат да подават проектни предложения от 26 септември 2024 г. до 27 януари 2025 г., 23:59 ч., чрез модул „Е-кандидатстване“ на следния интернет адрес: https://eumis2020.government.bg.

Пълният комплект насоки за кандидатстване е публикуван на следните интернет адреси: https://eumis2020.government.bg, http://opnoir.bg и www.eufunds.bg.

Разяснения на УО относно Насоките за кандидатстване в рамките на първия и втория срок за кандидатстване са налични към процедурата в ИСУН https://eumis2020.government.bg, както и на сайта на УО http://opnoir.bg, секция „Процедури/Въпроси и отговори“. За кандидатите са налични презентации, включително видео презентации, за подготовка на проектни предложения на следния интернет адрес: https://sf.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=1306.

Кандидатите по процедурата могат да искат разяснения във връзка с Насоките в срок до три седмици преди изтичането на третия срок за кандидатстване. Допълнителни въпроси по Насоките за кандидатстване се задават в писмена форма чрез ИСУН (https://eumis2020.government.bg), модул „Разяснения по процедурата“.

Разясненията се дават по отношение на Условията за кандидатстване, не съдържат становище относно качеството на проектното предложение и са задължителни за всеки кандидат. Въпросите на кандидата и разясненията на УО се съобщават (публикуват) на интернет страницата на УО http://opnoir.bg, в секция „Процедури/Въпроси и отговори“ и в ИСУН: https://eumis2020.government.bg (към документите по процедурата) в 10-дневен срок от получаване на искането, но не по-късно от две седмици преди изтичането на срока за кандидатстване.

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

Интерактивна карта НПВУ

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.