Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Изпълнителна агенция „Програма за образование“ изпълнява функциите на Структура за наблюдение и докладване за инвестициите по стълб 1 „Иновативна България“ на НПВУ

Със Заповед № РД09-73/18.01.2023 г. на министъра на образованието и науката на Изпълнителна агенция „Програма за образование“ са възложени функциите на Структура за наблюдение и докладване за четирите инвестиции по стълб 1 „Иновативна България“ на Националния план за възстановяване и устойчивост: „Центрове за НТИМ и иновации в образованието“, „Модернизиране на образователна инфраструктура“, „Младежки центрове“ и „Програма за ускоряване на икономическото възстановяване и трансформация чрез наука и иновации“.

Екипът за изпълнение на инвестициите в изпълнителната агенция ще отговаря за цялостното им изпълнение, включително тяхното програмиране и обявяване на процедурите за предоставяне на средства, организиране и администриране на процеса по предоставяне на средства на крайни получатели, осъществяване на контролни дейности по техническото и финансовото изпълнение на инвестициите от крайните получатели, финансово управление и плащания.

Информация за инвестициите и условията за тяхното изпълнение, както и обявените процедури за предоставяне на средства, се публикува на интернет страницата на Изпълнителна агенция „Програма за образование“, секция „НПВУ“ и на сайта на Министерството на образованието и науката. 

« назад

Странична лента

Събития

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.