Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Информация до бенефициентите за представяне на годишен доклад за отчитане на напредъка на сключените договори

Уведомяваме Ви, че на основание чл. 67 от Регламент 1083/2006 и в съответствие с чл. 2.1. от Общите условия на Договорите Бенефициентите трябва да представят годишен обобщен преглед на постигнатия напредък по изпълнението на сключените Договори. За тази цел всички Бенефициенти трябва да изготвят и изпратят до Дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми” на МОН Годишен доклад според приложения към това писмо образец.

Обръщаме Ви внимание, че докладите трябва да бъдат представени не по-късно от 10 януари, 2009 г., 17:00 ч. местно време на следния адрес:
Министерство на образованието и науката
Дирекция “Структурни фондове и международни образователни програми”
бул. „Цариградско шосе” No 125, бл. 5, ет.1,
София 1113

Годишните доклади трябва да бъдат изпратени и по електронната поща на адрес: [email protected] до 10 януари, 2009 г.

Уведомяваме Ви, че няма да бъдат приемани Годишни доклади, които не са изготвени съгласно образеца и стандартния формат, доклади, които не са надлежно оформени, напечатени и не включват цялата изискана информация.

За Бенефициентите, които не предадат Годишните си доклади в определения срок, Договарящият орган има основания да приложи чл. 11.2. от Общите условия на Договорите, като прекрати Договора без предизвестие и без да изплаща каквито и да било обезщетения.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.