Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

На вниманието на кандидатите по програма BG051PO001 - 4.2.03 “Да направим училището привлекателно за младите хора” - ІІ фаза.

По вашите електронни пощи се разпространява фалшиво съобщение, изпратено от адрес [email protected] относно класирането по програмата.

Посоченият електронен адрес не е на директора на Главна дирекция "Структурни фондове и международни образователни програми" и информацията в него по никакъв начин не ангажира нито дирекцията, нито нейния директор!
Освен това, информацията в това съобщение е НЕВЯРНА!

Докладът на оценителната комисия по схемата е одобрен от управляващия орган и класирането на кандидатите, което вече е публикувано на интернет-страницата на дирекцията, е окончателно. В момента се подготвят договорите, които ще бъдат предложени на бенефициентите за подпис в най-скоро време.

За да се предотврати разпространението на подобни фалшиви съобщения в бъдеще, моля да имате предвид, че официалната информация за схемата се изпраща на бенефициентите само с официално писмо или се публикува на този сайт.

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.