Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

На вниманието на бенефициенти, изпълняващи проекти по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-3.3.03 „Училищни и студентски практики”

Във връзка с допусната техническа грешка в публикуваните на 01 април 2010 г. договори за провеждането на практическо обучение на ученици и студенти по схема BG051PO001-3.3.03 „Училищни и студентски практики” на сайта, е необходимо сключването на  допълнително споразумение към договор за практическо обучение между:

  • Водещата организация и участника в практиката.
  • Ректора на ВУ и обучаваща организация.

За всички бенефициетни, които все още не са сключили договори за практическо обучение с учениците/студентите и с партньорите-обучаващи организации публикуваме актуализиран пакет с договори. Сключените договори трябва да отговарят на образците, които публикуваме към настоящото съобщение и не трябва да бъдат изменяни.

Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми” поднася своите извинения на всички бенефициенти за причиненото неудобство.

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.