Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Публикуван е отново за обществено обсъждане проект на Насоки за кандидатстване по процедура BG05SFPR001-1.004 „Утвърждаване на интеркултурното образование чрез култура, наука и спорт“

На основание чл. 26, ал. 4 от Закона за управление на средствата от Европейските фондове при споделено управление, Управляващият орган на Програма „Образование“ 2021-2027 г. (УО на ПО) публикува отново за обществено обсъждане проект на Насоки за кандидатстване по процедура чрез подбор на проектни предложения BG05SFPR001-1.004 „Утвърждаване на интеркултурното образование чрез култура, наука и спорт“ по Приоритет 1 „Приобщаващо образование и образователна интеграция“ на програмата. Проектът на документите е публикуван в ИСУН на следния адрес: https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/PublicDiscussion.  

Проектът на Насоки за кандидатстване е прецизиран с цел опростяване на цялостния процес по кандидатстване и изпълнение, намаляване на административната тежест и облекчаване на потенциалните бенефициенти.

Писмени възражения и предложения по проекта на Насоки за кандидатстване (Условия за кандидатстване, Условия за изпълнение и приложения) могат да бъдат предоставени от заинтересованите страни на следния електронен адрес: [email protected], както и в ИСУН, в срок до 22.12.2023 г. включително.

Управляващият орган няма да разглежда възражения и предложения, които са постъпили след изтичане на посочения по-горе срок.

Въпроси, свързани с възникнала необходимост от разяснения по условията за кандидатстване, е възможно да се отправят към Управляващия орган след официалното публикуване на обявата за откриване на процедурата.

 

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.