Герб Република България

REPUBLIC OF BULGARIA

MINISTRY OF EDUCATION AND SCIENCE

EXECUTIVE AGENCY
“PROGRAMME EDUCATION”

Content

Покана за участие в обучения

В периода 21 октомври – 15 ноември 2008 г. ще се проведат обучения за бенефициенти по Схеми за безвъзмездна помощ на Министерство на образованието и науката „Да направим училището привлекателно за младите хора” и „Училищни и студентски практики”, които са част от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Основната цел на обученията е да съдейства на участниците в разработването на проектни предложения за кандидатстване по схемите.

На всички участници се осигуряват нощувка и храна. Транспортните разходи са за сметка на участниците.

Записване за участие

Желаещите да участват в обученията трябва да попълнят регистрационен формуляр, който могат да изтеглят от www.esfdominus.eu и да го изпратят на e-mail адрес: [email protected] до 19.10., неделя.

До 20.10 ще получите потвърждение за участие в обучението в град Варна, както и допълнителна информация за мястото на провеждане.

За допълнителна информация и въпроси, свързани с организацията и провеждането на обучението, моля да се обаждате на тел. 02 /980 36 14.

Тъй като местата за участие са ограничени, в обучението ще бъдат включени първите 50 участници, които са попълнили регистрационен формуляр и са го изпратили в съответния срок.

Графикът на обученията е:

  • Варна - 21.10 - 23.10
  • Бургас - 28.10 - 30.10
  • Плевен - 3.11 -  8.11
  • София - 10.11 - 14.11

Обученията по двете грантови схеми се провеждат в рамките на проект по програма ФАР „Развитие на капацитет за кандидатстване по Структурните фондове – изграждане на механизъм за разработване на проекти. Разработване на проектни предложения според изискванията на Европейския социален фонд”, който се изпълнява от S.I.C.I. Dominus с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Основната цел на проекта е да подкрепи работата по Оперативни програми „Развитие на човешките ресурси” и „Административен капацитет” като съдейства за развитие на капацитета на национално и местно ниво за разработване на качествени, завършени проектни предложения, които отговарят на изискванията за финансиране от Европейския социален фонд.

« back

Sidebar

нагоре

The website is maintained with financial support of the Тechnical Аssistance priority of the Programme “Education” 2021-2027, co-funded by the European Union.