Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Европейската комисия обяви конкурс за истории за финансирани от ЕС проекти

Генерална дирекция "Регионална и селищна политика" на Европейската комисия кани желаещите да вземат участие в конкурса "Истории" по инициативата "Европа в моя регион". Кандидатите трябва изпратят интересни истории свързани с проекти, които са финансирани от ЕС.

Историите трябва да представят финансирани от ЕС проект или програма. Те може да са под всякаква форма: снимка, видео, блог публикация, аудио, публикации в социални медии, рисунки, "Туитър" поредици и т.н. Трябва да са обществено достъпни.

Кандидатите следва да изберат между две категории: "Граждани" и "Експерти". Категорията трябва да се посочи в темата на имейла след: "EUinMyRegion Storytelling".

Експертите са хора, които работят за управляващи органи, междинни звена, съвместни технически секретариати, бенефициенти по проекти, съфинансирани от ЕСИФ или експерти по информация и комуникация на проекти, финансиран със средства от ЕС.

Участниците трябва да са навършили 18 години и могат да изпратят толкова истории, колкото пожелаят.

Европейската комисия ще преведе получените истории на английски език (ако е необходимо), ще изпрати преводеният текст на автора и ще популяризира историите  чрез социални мрежи (Facebook, Twitter), използвайки хаштаг #EUinmyRegion .

Участниците могат да се включат в конкурса "Европа в моя регион", като изпратят имейл с връзка към публикуваната история до [email protected]

Крайният срок за кандидатстване е 18 август 2019 г.

Подробности за конкурса можете да намерите ТУК. 

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.