Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Информационен ден за многофондово финансиране на стратегии за Водено от общностите местно развитие по Програма за развитие на селските райони

Експерти от Управляващия орган на ОП НОИР ще представят възможностите за финансиране по програмата в рамките на процедурата за прием на стратегии за ВОМР по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на страгеии за ВОМР“ от Програма за развитие на селските райони по време на информационния ден на 14 юли 2017 г.,  петък, от 9:00 ч. в гр. София, хотел Хилтън.

Финансирането от ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014 - 2020 г. ще бъде осигурено по операция „Осигуряване на достъп до качествено образование в малките населени места и в труднодостъпните райони“, по Приоритетна ос 3 „Образователна среда за активно социално включване“.

Максималният размер на публичен принос за една стратегия за ВОМР от ОП НОИР е в размер до левовата равностойност на 500 000 евро.

Ръководителят на Управляващият орган на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. е утвърдил Указания за стратегии по подхода „Водено от общностите местно развитие“. Документът може за намерите ТУК.

Желаещите да се включат в информационния ден трябва да заявят своето участие до 17.00 ч. на 12 юли 2017 г., сряда, на телефон: +359 2 985 11 854 или e-mail: [email protected]

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.