Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Министърът на образованието и науката проф. Тодор Tанев ще открие второто заседание на Kомитета за наблюдение на Oперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“

На 26 май 2015 г. министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев ще открие второто заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, което ще се проведе в  конферентната зала на Кемпински хотел-Маринела, гр. София, от 11.00 часа.

На заседанието ще присъстват представители на генерални дирекции: „Заетост, социални въпроси и приобщаване“ и „Регионална и урбанистична политика“ на Европейската комисия. В работата на комитета ще вземат участие представители на държавни институции, органи на местно управление, социални партньори, неправителствени организации.

По време на второто заседание  на Комитета за наблюдение ще бъдат разгледани критерии за избор на операции по оперативната програма, които ще стартират до края на 2015 г. Критериите са широко обсъдени предварително от тематичните работни групи „Предучилищно и училищно образование“, „Социално приобщаване чрез образование“ и „Висше образование“, които подпомагат дейността на Комитета за наблюдение на Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж".

 

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.