Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Министерство на образованието и науката представя Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ пред широката общественост

Министерство на образованието и науката организира информационно събитие за старта на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Събитието ще се проведе на 26 май 2015 г. в гр. София, Борисова градина (Летен театър) от 17,30 часа.

По време на събитието ще бъдат представени основните възможности, които Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ предоставя за финансиране през програмен период 2014-2020 г., с акцент върху мерките, които се очаква да стартират до края на 2015 г.

Поканени са представители на Европейската комисия, членове на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, социални партньори, ректори на висши учебни заведения, ръководители на управляващи органи на оперативни програми и други.

Концертната програма включва изяви на талантливи ученически състави от цялата страна, участвали активно в клубове по проект „УСПЕХ“.

Информационни табла ще представят постигнатите резултати и добри практики в Министерство на образованието и науката при изпълнение на проекти в рамките на предишния програмен период 2007-2013 г.

 

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.