Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Публикувани са разяснения по процедура за избор на юридически лица с нестопанска цел, чиито представители да участват в състава на Тематичната работна група за разработване на „Оперативна програма за наука и образование“ за периода 2021 – 2027 г.

Във връзка с постъпили запитвания по процедура за избор на юридически лица с нестопанска цел за общественополезна дейност, чиито представители да участват в състава на ТРГ за разработване на ОПНО за програмен период 2021 – 2027 г., ИА „Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ публикува разяснения. Подробна информация за процедурата може да намерите на следния линк.

Въпроси във връзка с процедурата може да се изпращан на електронна поща: [email protected]

Таблицата с въпросите и разясненията е публикувана под настоящата информация.

При постъпване на допълнителни въпроси преди изтичане на срока на поканата, приложената таблица ще бъде актуализирана и публикувана в рубрика "Новини" на интерент страницата на ИА „Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. 

ДОКУМЕНТИ

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.