Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

НА ВНИМАНИЕТО НА БЕНЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН РАСРЕЖ”

УВАЖАЕМИ БЕНЕФИЦИЕНТИ,

Във връзка с прилагане на публикуваните в края на м. април 2019 г. Указания до възложителите на обществени поръчки – бенефициенти по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ за документите, които следва да се зареждат в ИСУН 2020 за обществени поръчки, възложени по реда на Закона за обществените поръчки, Ви информираме за следното:

Изискванията на дирекция „Централно координационно звено“ в администрацията на Министерския съвет, която поддържа ИСУН 2020, са документите от всяка проведена обществена поръчка да се въвеждат в един общ архивиран файл. Архивът съдържа всички документи съгласно Указанието и представлява електронното досие на поръчката. Максималният размер на 1 файл може да е до 2 ГБ. В случай че в хода на последващия контрол бъде изискано представяне на допълнителни документи от процедурата, всички допълнителни документи отново да бъдат архивирани в 1 файл.

За да може да се въвежда цялата информация за всички обществени поръчки, предстои промяна на ограниченията за въвеждане на структурирана информация по проект, като максималният брой въведени „Процедури за външно възлагане“ в ИСУН 2020 от 50 ще бъде увеличен на 100 процедури.

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.