Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Заместник-министърът на образованието и науката проф. Николай Денков ще представи проекта на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“

Заместник-министърът на образованието и науката. проф. Николай Денков, ще представи проекта на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ на информационна среща на тема: Добри практики и възможности през новия програмен период - Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 година.

Събитието се организира от Министерството на образованието и науката съвместно с Областен информационен център – София и ще се състои на 29 януари 2015 г. в сградата на Представителството на ЕК в България .

Програмата на събитието предвижда още запознаване с инициативите на Мрежата от 28 информационни    центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, както и презентация на добри практики  при изпълнение на приоритетни оси 3 и 4 на ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2007-2013 г. от Министерство на образованието и науката.

В съвместното информационно събитие ще вземат участие кметове и заместник-кметове на общини от област София, районни кметове от град София, представители на местната администрация, директори на обединени детски заведения, неправителствени организации.

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.