Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Стартира информационна кампания за Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“

 

Вече е факт и първата информационна брошура на брайлов шрифт

Стартира разпространението на информационни брошури и USB флаш-памет с презентация на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, чрез изградените 28 регионални информационни центрове в страната, регионалните инспекторати по образование и социалните партньори.

Обновената интернет страница на Управляващия орган на новата оперативна програма: http://sf.mon.bg улеснява бъдещите бенефициенти, като дава възможност за бързо подаване на сигнали за нередности и за публикуване на  видеоинформация за добри практики от проекти.

Вече е факт и първата информационна брошура на брайлов шрифт, предназначена за лица с нарушено зрение за новия програмен период. Брошурата предоставя актуална информация за Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ към  Министерство на образованието и науката.

Брайловата брошура е изработена по инициатива на управляващия орган на програмата: Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми“, с помощта на училището за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“. Тя ще се разпространява чрез представителните организации, сдружения, съюзи, неправителствени организации и други на лица с нарушено зрение.

Тези дейности са само част от динамичния комуникационен план на Управляващия орган за популяризиране на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, която ще се реализира за първи път в периода 2014 – 2020 г.

 

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.