Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

ОБЯВИ ЗА НАБИРАНЕ НА ПРОЕКТИ!

(1) МОМН набира проекти по програма за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ “Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства”

Министерството на образованието, младежта и науката чрез Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми” стартира операция BG051PO001-4.1.05 “Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства”, която ще се реализира на територията на цялата страна и ще се финансира в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013 г. от Европейския социален фонд и националния бюджет.

Операцията е на обща стойност 6 000 000 лева.

За тези средства могат да кандидатстват общини, училища, детски градини, висши училища и организации с нестопанска цел, регистрирани съгласно действащото законодателство в Република България

Приемането на проектни предложения ще бъде без ограничения в срока на действие на схемата.

За повече информация

 

(2) МОМН набира проекти по програма за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ “Реинтеграция на отпаднали ученици в образователната система”

Министерството на образованието, младежта и науката чрез Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми” стартира операция BG051PO001-4.1.06 “Реинтеграция на отпаднали ученици в образователната система”, която ще се реализира на територията на цялата страна и ще се финансира в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013 г. от Европейския социален фонд и националния бюджет.

Операцията е на обща стойност 7 000 000 лева.

За тези средства могат да кандидатстват училища, общини и регистрирани организации с нестопанска цел.

Краен срок за представяне на предложенията е 16 януари 2012 г., 16.30 ч.


За повече информация

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.