Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

МОН стартира процедура за директно предоставяне BG051PO001-3.1.11 „Въвеждане на модерни информационни и комуникационни технологии в образователната система”

Министерството на образованието и науката чрез Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми” стартира процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-3.1.11 „Въвеждане на модерни информационни и комуникационни технологии в образователната система” с конкретен бенефициент Дирекция „Информационни и комуникационни технологии” в Министерство на образованието и науката. Процедурата ще се финансира в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013 г. от Европейския социален фонд и националния бюджет.

ПРОЕКТНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДАДЕ САМО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ В ИНФОРМАЦИОННАТА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ (ИСУН).

Проектното предложение се подава на следния интернет адрес: https://eumis.government.bg

Крайният срок за получаване на проектното предложение е до края на деня на 5 август 2014 г.

За повече информация

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.