Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Годишно информационно събитие на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

На 14 май от 10.00 часа в градинката зад НДК пред входа на зала 6 в шатра № 1 ще се проведе годишното информационно събитие на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд. Събитието ще се проведе в рамките на международно изложение „Европа за нас", в което участват всички оперативни програми в България.

Управляващият орган и Междинните звена ще представят актуални данни за напредъка и предстоящите схеми по Оперативната програма, като в 10.30 часа ще се състои брифинг за медиите. Бенефициенти по ОП РЧР ще представят проектите си и ще разкажат за това как са реализирали идеите си с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд. На откритата сцена ще изнесат концерт ученици от гр. Ихтиман, Пловдив, Лом и София - бенефициенти с успешни проекти. Участие във форума ще вземе заместник министърът на образованието, младежта и науката г-жа Петя Евтимова, заместник-министърът на труда и социалната политика г-н Красимир Попов, представители на Европейската комисия в България, както и неправителствени организации, БАН, висши учебни заведения и фирми - бенефициенти на програмата.

Имаме удоволствието да поканим гражданите и гостите на столицата, всички бенефициенти и партньори на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” да посетят изложението и информационния ден на програмата.

Входът за посетители е напълно безплатен, като работното време на изложението в петък и събота (13 и 14 май) е от 10:00 до 19:00 часа, а в неделя (15 май) от 10:00 до 15:00 ч.

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.