Герб Република България

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Изпълнителна агенция
"ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ"

Съдържание

Стартира изпълнението на два проекта на стойност 280 млн. лв.

Със заповед на Ръководителя на договарящия орган, стартира изпълнението на дейностите по проекти BG051PO001-3.1.06-0001 "Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес" и BG051PO001-4.2.05-0001 „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” (УСПЕХ).
Тези проекти ще се изпълняват от Министерство на образованието, младежта и науката (МОМН), подпомаганo от Регионалните инспекторати по образованието.

За повече информация по проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес" може да се обърнете към дирекция „Финанси” на МОМН.

За повече информация по проект „УСПЕХ” може да се обърнете към дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието” на МОМН или към Регионалните инспекторати по образование (РИО).

« назад

Странична лента

Галерия

Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ

нагоре

Интернет страницата се поддържа със средства по приоритета за техническа помощ на Програма „Образование“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз.